Додаткові послуги з тюнінгу двигуна від UA Service у Дніпрі

320/C9051 на JCB ua-service.com.ua

Окрім основних послуг з чіп-тюнінгу, UA Service у Дніпрі також пропонує розширений спектр додаткових послуг для тюнінгу двигуна автомобіля:

  1. Відключення системи AdBlue
    Фахівці UA Service можуть безпечно відключити систему впорскування рідкого карбаміду (AdBlue) в дизельних двигунах. Це дозволяє позбутися витрат на AdBlue, підвищити потужність двигуна та його ресурс.
  2. Відключення системи SCR (Selective Catalytic Reduction)
    Спеціалісти центру можуть відключити систему селективного каталітичного відновлення (SCR), що також входить до складу системи нейтралізації шкідливих викидів.
  3. Відключення клапана EGR (рециркуляції відпрацьованих газів)
    Відключення клапана рециркуляції вихлопних газів дозволяє збільшити потужність двигуна, покращити його динаміку та знизити витрату палива.
  4. Відключення сажового фільтра (DPF/FAP)
    Фахівці UA Service можуть провести безпечне відключення сажового фільтра дизельного двигуна, що позитивно впливає на роботу двигуна.
  5. Відключення контролю каталізатора Євро-2
    Для автомобілів стандарту Євро-2 експерти центру можуть відключити контроль за роботою каталізатора, що також підвищує потужність двигуна.
  6. Відключення обмеження швидкості (Speed Limit)
    Спеціалісти UA Service усувають обмеження максимальної швидкості авто, збільшуючи її до паспортних значень.

Всі ці послуги з тюнінгу двигуна виконуються кваліфікованими фахівцями UA Service з використанням ліцензійного італійського обладнання та гарантією на проведені роботи.

About the Author

Вам также могут понравиться эти