Розширені послуги UA-Service в Дніпрі

відключення Adblue New Holland, відключення DPF New Holland, відключення EGR New Holland, перепрограмування ЕБУ New Holland, сервіс Amazone Дніпро

Окрім широкого спектру послуг з тюнінгу та обслуговування легкових автомобілів, UA-Service в Дніпрі спеціалізується на комплексному сервісному обслуговуванні аграрної та спеціальної техніки.

Спеціальні рішення для аграрної та спеціальної техніки:

Чіп-тюнінг двигунів навантажувачів, тракторів, комбайнів та іншої сільгосптехніки. Фахівці UA-Service здатні значно підвищити потужність і крутний момент двигунів спеціальної техніки, використовуючи перевірені методики перепрограмування електронних блоків управління. Це дозволяє істотно збільшити продуктивність, швидкість і тягові характеристики навантажувачів, тракторів, комбайнів та іншої аграрної техніки.

Відключення екологічних систем на спецтехніці. Команда UA-Service має великий досвід у відключенні таких систем, як AdBlue, SCR, EGR, DPF та інших. Позбавлення від роботи цих систем дозволяє підвищити надійність і ресурс двигунів, а також суттєво зекономити на витратах пов’язаних з їх експлуатацією.

Перепрограмування та ремонт електронних блоків управління агротехніки. Спеціалісти сервісу здатні провести повну діагностику, ремонт і відновлення працездатності будь-яких ЕБУ сільгосптехніки. Також можливе точне клонування блоків управління, що забезпечує їх повну ідентичність із заводськими.

Послуги для постійних клієнтів:

Знижки на роботи при повторному зверненні. UA-Service цінує довгострокові партнерські відносини з клієнтами та надає їм спеціальні знижки на всі види робіт.

Пріоритетне обслуговування та скорочення термінів виконання замовлень. Постійні клієнти сервісу отримують можливість позачергового обслуговування та скорочених строків виконання замовлень.

Спеціальні пакетні пропозиції. UA-Service пропонує своїм клієнтам вигідні пакетні рішення, наприклад «Максимальний тюнінг» або «Комплексне обслуговування», що включають кілька взаємопов’язаних послуг за спеціальною ціною.

Гнучкі системи оплати. Сервіс UA-Service надає своїм клієнтам гнучкі можливості оплати, у тому числі в розстрочку, що полегшує фінансове навантаження.

Додатково фахівці UA-Service надають консультації та індивідуальні рекомендації щодо модернізації та оптимізації роботи будь-якої автомобільної, спеціальної чи аграрної техніки. Команда сервісу завжди готова запропонувати найбільш ефективне рішення, виходячи з потреб кожного клієнта.

About the Author

Вам также могут понравиться эти