Підвищення потужності BMW X5 E70 3.0d через перепрошивку на Euro 2

відключити каталізатор, отключить катализатор, катализатор, каталізатор, видалити каталізатор, удалить катализатор, euro2, kat off, чіп-тюнинг, чіп тюнинг, чип тюнинг, чип-тюнинг, chip tuning, катализатор, Euro2, удалить катализатор в днепре, отключить катализатор в днепре, adblue відключити, отключить adblue, scr відключити, видалити scr, отключить scr, калибровка прошивок, калибровка bin, ua-service.com.ua

Власники BMW X5 E70 3.0d часто стикаються з необхідністю збільшення потужності їхніх автомобілів. Одним із ефективних способів вирішення цього завдання є перехід на більш потужний екологічний стандарт Euro 2 шляхом відключення каталізатора.

Фахівці сервісу UA-Service у Дніпрі успішно виконали таку перепрошивку для клієнта, який володіє BMW X5 E70 3.0d 2012 року випуску. Ось що розповідає фахівець сервісу:

«Наш клієнт звернувся до нас з проханням збільшити потужність його BMW X5. Ми провели діагностику та запропонували йому відключити каталізатор, що дозволить перевести авто на стандарт Euro 2. Клієнт погодився, і ми приступили до роботи.»

Процес перепрошивки зайняв близько 2-3 годин. Спочатку фахівці видалили каталізатор, а потім перепрошили блок керування двигуном, налаштувавши його на режим роботи без каталізатора.

«Після перепрошивки ми провели тестовий заїзд. Результат перевершив очікування клієнта — потужність двигуна збільшилась приблизно на 30-40 к.с. Крутний момент також зріс, що помітно поліпшило динамічні характеристики автомобіля», — розповів фахівець.

Клієнт залишився дуже задоволений проведеною роботою. Він відзначив, що автомобіль тепер має значно потужніший і динамічніший характер, а витрата палива практично не змінилась.

Таким чином, сервіс UA-Service.com у Дніпрі продемонстрував свою експертизу у виконанні перепрошивки BMW X5 E70 3.0d на стандарт Euro 2 шляхом відключення каталізатора. Ця модифікація дозволила значно підвищити потужність автомобіля, не впливаючи суттєво на його паливну економічність.

 

About the Author

Вам также могут понравиться эти