Прошивка Euro 2 для Toyota Rav 4

Rav4 Toyota відключити каталізатор в дніпрі ua-service.com.ua

Вилучення каталізаторів та прошивка EURO-2, EURO-3, EURO-4, EURO-5 та EURO-6 для Toyota RAV4

отключение катализатора в Днепе

На Toyota RAV4 доступний якісний чіп-тюнінг вилучення катализаторів в Дніпрі для всіх поколінь та років випуску, включаючи бензинові та дизельні варіанти. Це дозволяє позбутися непотрібних несправних механізмів без зайвих витрат, не купуючи їх і не змінюючи.

Прошивка блоку управління двигуном

Прошивка блоку управління двигуном необхідна для RAV4 після вилучення катализатора. Це дозволяє налаштувати і скоригувати склад паливно-повітряної суміші, забезпечує кращу роботу двигуна та відключає діагностичний датчик кисню.

Чіп-тюнінг дозволяє вилучити обмеження швидкості, вимкнути вторинний впуск повітря, EGR, адсорбер. На всі роботи надається гарантія та тест-драйв прошивки на 2 тижні. Наш досвід з 2015 року та ліцензійне обладнання дозволяють виконати чіп-тюнінг якісно, безпечно та швидко.

 

Власник Toyota RAV4 звернувся з проханням

Власник Toyota RAV4 звернувся з проханням усунути помилки двигуна після самостійного вилучення катализатора. До того ж, автомобіль став більше споживати пальне, а динаміка його, навпаки, погіршилася.

Під час огляду було виявлено, що хтось вкрутив механічну обманку під перший лямбда-зонд, що категорично неправильно. Адже перший датчик регулює склад суміші. Не завжди те, що здається простим, таким і є. Було прийнято рішення виконати чіп-тюнінг на цю Toyota RAV4, щоб відновити правильну роботу системи та додати потужності та моменту, що крутить.

Обманку викрутили, а лямбда зонд зайняв своє законне місце. Додатково вилучили другий катализатор, який розколовся та перекрив рух газів.

отключить лямбдазонд в днепре 068-524-37-75

Чіп-тюнінг для Toyota RAV4

Чіп-тюнінг для Toyota RAV4 виконується через діагностичний роз’єм, ліцензованим якісним обладнанням, і є безпечним та найрозумнішим рішенням щодо вилучення катализатора з системи. Час на запис прошивки займає близько 5 хвилин. Маємо повну базу оригінальних прошивок для Toyota Lexus.

В результаті чіп-тюнінгу відключається контроль катализатора, підвищується момент, що крутить, на низьких і середніх оборотах, стає більш чутливою і швидкою педаль газу, з’являється хороший прийом і впевнений обгін, знижується вплив кондиціонера. А витрата пального в своїй падає.

Якщо вам потрібен якісний чіп-тюнінг для вашої Toyota - ми з радістю вам допоможемо. Тест на прошивку - 2 тижні.

About the Author

Anton

Компьютерная диагностика Автомобилей, Спец Техники Агро Техники
Перепрошивка Блоков Управления Двигателем Отключение Удаление Катализатора Системы Adblue SCR фильтра DPF FAPклаппана EGR ЕГР
Настройка добавления мощности уровня Stage 1 Stage 2

Вам также могут понравиться эти